loader

Garancia

A Genius-Central Dent Fogászat Mosonmagyaróváron található. Pácienseinknek minden fogorvosi szolgáltatást nagyon kedvező áron tudunk biztosítani. Az orvosi és technikai színvonal mindenben egyezik a nyugat-európaiéval!

Három modern fogászati rendelő KAVO fogászati székkel, digitalizált panorámaröntgen és kisröntgen, professzionális fogfehérítés amerikai géppel Beyond Whitening Accelerator, nyugat-európai alapanyagok, saját fogtechnikai laboratórium, minden EU-konform előírásnak megfelelő felszereltség, betegbiztosítással elszámolható kezelések, betegbiztosítóval leszerződött fogászat, kedvező árak!

Modern technika és barátságos légkör

Fogászati rendelőnk nyugodt környezetben, zárt parkolóval Mosonmagyaróvár csendes részén található. A fogorvosi rendelő kényelmesen berendezett, szép váróteremmel rendelkezik!

Betegeinket a legmodernebb technikával látjuk el. Két, mindennel felszerelt kezelőnk van, ahol minden szükséges beavatkozást el tudunk végezni. Legmodernebb tömítőanyagok, implantációs egységek és eszközeink a legfejlettebb színvonalon vannak. Emellett modern röntgendiasznotikánk kis-, panoráma és távröntgen készítésére is alkalmas.

Modern röntgendiasznotika

Diagnosztikailag minden előkezelésre lehetőség van rendelőnkben, hogy implantációt is tudjunk végezni. Az előkészítőszobában pácienseinket a kezelés minden részletéről ismertetjük. Tanácsadás nálunk az első helyen szerepel, ingyenes elő analízisünk részletesen kitér az egyes kezelések előnyeire és hátrányaira is.

Saját fogtechnikai labor

Büszkék vagyunk rá, hogy saját fogtechnikai laborral rendelkezünk. Helyben készítjük el az implantátumokat, így nem csak fogászati, de fogtechnikai szolgáltatásaink is közvetlen a mi irányításunk alatt történnek. Fogtechnikai laborunk modern felszereltségű, korszerű, az előírásoknak megfelelő gépekkel van ellátva, ezzel biztosítva a lehető legmagasabb minőséget és elégedettséget ügyfeleink számára!

Ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás!

Csapatunk minden igényt kielégít. Fogorvosaink szakterületük ismerői és folyamatos továbbképzéseken vesznek részt. Implantáció és fogpótlás nálunk nem ritka, hanem folyamatosan, rutinszerűen végzett tevékenység.

Tapasztalataink a tanácsadás területén is visszaköszönnek. Ezáltal nem csak alternatív megoldásokat tudunk kínálni, hanem "javasolni" is tudjuk, hogy mi lenne az, ami tényleg hasznos.

A pontos árainkról érdeklődjenek elérhetőségeinken.


Egy év garancia jár a következő technikai-fogászati munkákra:

Teljes és részleges fogsorra:

 • ha a műanyag tag a protézisből kitörik
 • ha a protézis eltörik
 • ha a kapocs, csúsztató, stég és teleszkóp korona eltörik

Implantátum felépítményre (univerzális csonkra)

Tömésekre, ha a tömés kiesik, kitörik.

A garancia nem vonatkozik:

 • a kivehető fogpótlásnál az alábélelésre
 • a csúsztatós fogsor esetén a csúsztató műanyagrészének cseréjére (anyagkopás)
 • anatómiai változásokra
 • a fogpótlás esztétikai megjelenésére (szín, forma), ezt csak az átadás előtt tudjuk javítani (biztosítunk Önnek fogpróbát az átadás előtt)
 • ideiglenes fogpótlásra (korona, protézis)
 • ha a technikai és retenciós csap eltörik
 • saját fog megbetegedésére (ha a fog a korona, tömés vagy inlay alatt lyukas, vagy gyökérkezelésre szorul) és az erre vonatkozó többletköltségekre
 • azokra a problémákra, amelyek ínysorvadás esetén léphetnek fel
 • szájsebészeti beavatkozásokra
 • az implantátumra, és ha az implantátum a fogpótlással együtt kiesek a csontból
 • olyan kezelésekre, amelyeket a fogorvos ellenjavaslata ellenére a beteg kér.
 • ha a páciens harapásánál rendellenesség áll fenn
 • fogtorzulás esetén

Pácienseink minden igényét megpróbáljuk kielégíteni. A legjobb minőségű fogászati ellátás kínáljuk kedvező árakon és 3 év garanciával. Az EU-n belül a nemzeti biztosítók még a magyarországi kezelések költségeinek egy részét is visszatéríthetik. Már most kérjen időpontot egy ingyenes szájvizsgálatra és konzultációra!

Keressen minket bizalommal!
Magyarország: +36 96 566 424
Ausztria: +43 800 291 243
Németország: +49 800 291 2431

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefonon

Magyarország: +36 96 566 424
Ausztria: +43 800 291 243
Németország: +49 800 291 2431