loader

Fogászati kezelések

Szolgáltatásaink

Fogászati kezelések

Modern technika és barátságos légkör

Fogászati rendelőnk nyugodt környezetben, zárt parkolóval Mosonmagyaróvár csendes részén található. A fogorvosi rendelő kényelmesen berendezett, szép váróteremmel rendelkezik!

Vevőinket a legmodernebb technikával látjuk el. Két, mindennel felszerelt kezelőnk van, ahol minden szükséges beavatkozást el tudunk végezni. Legmodernebb tömítőanyagok, implantációs egységek és eszközeink a legfejlettebb színvonalon vannak. Emellett modern röntgendiasznotikánk kis-, panoráma és távröntgen készítésére is alkalmas.

Modern röntgendiasznotika

Diagnosztikailag minden előkezelésre lehetőség van rendelőnkben, hogy implantációt is tudjunk végezni. Az előkészítőszobában pácienseinket a kezelés minden részletéről ismertetjük. Tanácsadás nálunk az első helyen szerepel, ingyenes elő analízisünk részletesen kitér az egyes kezelések előnyeire és hátrányaira is.

Saját fogtechnikai labor

Büszkék vagyunk rá, hogy saját fogtechnikai laborral rendelkezünk. Helyben készítjük el az implantátumokat, így nem csak fogászati, de fogtechnikai szolgáltatásaink is közvetlen a mi irányításunk alatt történnek. Fogtechnikai laborunk modern felszereltségű, korszerű, az előírásoknak megfelelő gépekkel van ellátva, ezzel biztosítva a lehető legmagasabb minőséget és elégedettséget ügyfeleink számára!

Ingyenes állapotfelmérés és tanácsadás

Csapatunk minden igényt kielégít. Fogorvosaink szakterületük ismerői és folyamatos továbbképzéseken vesznek részt. Implantáció és fogpótlás nálunk nem ritka, hanem folyamatosan, rutinszerűen végzett tevékenység. Tapasztalataink a tanácsadás területén is visszaköszönnek. Ezáltal nem csak alternatív megoldásokat tudunk kínálni, hanem „javasolni“ is tudjuk, hogy mi lenne az, ami tényleg hasznos.

INGYENES taxiszolgálat

Ausztriából érkező pácienseink rendelkezésére áll FOGÁSZATI TAXI szolgáltatásunk! Kollégáink Bécsben, a Südtiroler Platz-on veszik fel Önt, így biztosítva a COVID-19 körüli szabályozásoknak teljesmértékig megfelelő beutazást Magyarországra, egészen klinikánkig!

Találkozás: Bécs, Südtiroler Platz

Rendszám: NAV-053

Autó: Mercedes minibusz, Genius Dent felirattal

Ők már minket választottak

Tekintse meg pácienseink véleményét fogászatunkkal kapcsolatban! Bármilyen kérdése merülne fel, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot email-en keresztül, vagy keressen minket telefonos elérhetőségeinken!

Ferenc

Az utóbbi időben többször kellett járnom fogászatra Mosonmagyaróváron. Több beavatkozást is el kellett végezni: fogtömés, implentálás. A fogorvosok és az asszisztensek mindig türelmesek és segítőkészek voltak. Legközelebb is Önöket választom.

Andreas

Im letztem Jahr habe ich mir schon die oberen Zähne machen lassen und bin damit sehr zufrieden. Jetzt war ich wieder da und habe mir unten zwei Implantate einsetzen lassen. Alles sehr professionell, keine Wartezeiten und Qualitativ sehr gut.

Daniel

Die beste Zahnklinik! Ich habe so viele Kliniken besucht, bevor ich sie gefunden habe! Ich würde sie gerne jedem empfehlen!

Ildikó

Még sohasem voltam foghúzáson. Nagyon izgultam és ideges voltam. Dr. Bán András fogorvoshoz kerültem, aki lépésről lépésre mindent elmagyarázott. Sikerült megnyugtatnia és garantálta, hogy ez egy olyan fogászati eljárás, ami nálunk fájdalom nélkül jár. Így is lett. Köszönöm!

Éva

Egyik vasárnapi ebéd során elkezdett fájni a fogam. Akkor nem is foglalkoztam vele, de estére már nagyon fájt. Másnap első dolgom volt felhíni a fogászatot és időpontot kérni. Kedvesek és megértőek voltak. Gyorsan fogadtak és azóta már nem is fáj a fogam. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Genius-Central Dent Fogászatot.

Keressen minket bizalommal!
Magyarország: +36 96 566 424
Ausztria: +43 800 291 243
Németország: +49 800 291 2431

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefonon

Magyarország: +36 96 566 424
Ausztria: +43 800 291 243
Németország: +49 800 291 2431