Fogászati taxi - Genius Central Dent - Mosonmagyaróvár

Fogászati taxi

Professzionális fogászat és implantológiai klinika

Mosonmagyaróváron

Pácienseink rendelkezésére áll fogászati taxi szolgáltatásunk, amennyiben nálunk kívánják a fogászati kezelését igénybe venni. A találkozási pont Bécsben a Südtirolerplatz-on van. Ez a tér a Widner Gürtel és a Laxenburger Strasse kereszteződésénél található. A téren van egy nemzetközi buszpályaudvar, amelyen belül létesítettek egy parkolót személyautók számára. Ebben a parkolóban várakozik fogászati taxink.

A parkoló a metró megálló bejáratához közel helyezkedik el. A fogászai taxi egy fehér Mercedes minibusz.

Rendszáma: NAV-053. Az buszon jól látható a Genius Central Dent felirat.

A taxi indulási időpontja mindig változó, ezért ha valaki igénybe szeretné venni ezt a szolgáltatásunkat, akkor előtte telefonon tud időpontot és helyet foglalni. A neve ekkor felkerül egy listára, amelyet a sofőr az induláskor ellenőriz. A busz akkor indul vissza, amikor a taxival érkező összes páciens kezelése befejeződött.

Az alábbi ingyenes telefonszámon van lehetőség a helyfoglalásra:

0800 291 243

A schwechati illetve pozsonyi reptérre érkező pácienseinket (előzetes egyeztetés után) szintén a fogászati taxival szállítjuk fogászatunkra vagy közvetlen a szállásra.

Hangulat - Genius Central Dental - fogászat, Győr és környéke

Pácienseink minden igényét megpróbáljuk kielégíteni. A legjobb minőségű fogászati ellátás kínáljuk kedvező árakon és 3 év garanciával. Az EU-n belül a nemzeti biztosítók még a magyarországi kezelések nagy részét is visszatérítik. Már most kérjen időpontot egy ingyenes konzultációra!