Fogászati taxi - Genius Central Dent - Mosonmagyaróvár

Fogászati taxi

Professzionális fogászat és implantológiai klinika

Mosonmagyaróváron

Pácienseink rendelkezésére áll fogászati taxi szolgáltatásunk, amennyiben nálunk kívánják a fogászati kezelését igénybe venni. A találkozási pont Bécsben a Südtirolerplatz-on van. Ez a tér a Widner Gürtel és a Laxenburger Strasse kereszteződésénél található. A téren van egy nemzetközi buszpályaudvar, amelyen belül létesítettek egy parkolót személyautók számára. Ebben a parkolóban várakozik fogászati taxink

A parkoló a metró megálló bejáratához közel helyezkedik el. A fogászai taxi egy szürke Mercedes minibusz. Rendszáma: NAV-053. Az elején és az oldalán jól látható a fogászat felirata: Genius Central Dent. A taxi indulási időpontja mindig változó, ezért ha valaki igénybe szeretné venni ezt a szolgáltatásunkat, akkor előtte telefonon tud időpontot és helyet foglalni. A neve ekkor felkerül egy listára, amelyet a sofőr az induláskor ellenőriz. A busz akkor indul vissza, amikor a taxival érkező összes páciens készen van.

Az alábbi telefonszámon van lehetőség a helyfoglalásra: 00 36 96 566 424 A schwechati illetve pozsonyi reptérre érkező pácienseinket (előzetes egyeztetés után) szintén a fogászati taxival szállítjuk fogászatunkra vagy közvetlen a szállásra.

Magyarországon működő fogorvosi rendelőnk, az osztrák határ közelében nem messze Bécstől található. Pácienseinknek minden fogorvosi szolgáltatást nagyon kedvező áron tudunk biztosítani. Az orvosi és technikai színvonal mindenben egyezik a nyugat európaiéval.

Hangulat - Genius Central Dental - fogászat, Győr és környéke