Fogkő eltávolítás - Genius Central Dent - Mosonmagyaróvár

Fogkő eltávolítás

Professzionális fogászat és implantológiai klinika

Mosonmagyaróváron

A száj ápolása nagyon sok mindent magába foglal a fogmosástól kezdve, a fogselyem használatán át, egészen a fogkő eltávolításig.

Szájhigiéniával foglalkozó szakembereink készek kompetens tanácsokkal ellátni a pácienseket, akár hétköznapi akár speciális kérdésről legyen szó. A professzionális szájhigiéniás kezelés nem csupán a fogkő eltávolítást foglalja magába, hanem azokat az instrukciókat is, hogyan mossunk esetlegesen jobban, alaposabban fogat. A fogkő lényegében a megkövesedett ásványi anyagok, amelyek a nyálból oldódnak ki.

A túl sok fogkő baktériumok forrása lehet, ezért javasolt félévente egyszer eltávolíttatni. A lerakódás mértéke és mennyisége egyénenként változó lehet, amely egyrészt a hajlam, másrészt az egyéni szájápolás minőségétől függ.

A dohányzás következtében lerakódott, vékony csíkokban jelentkező fekete elszíneződés nem fogkő. Akárcsak a fogkő, fogmosással nem eltávolítható és bizonyos elszíneződéseket a professzionális szájhigiéniával sem lehet eltávolítani.

A dentálhigiénikus által végzett professzionális fogkő eltávolítás ultrahangos berendezés segítségével történik, majd a végén egy fogpolírozással fejeződik be. A kezelés után felléphet kisebb érzékenység, de alapvetően egy kellemes, friss hatást érünk el vele.

Amennyiben kérdése van, időpontot szeretne vagy áraink érdeklik,
keressen meg bennünket!
Munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

Magyarországon működő fogorvosi rendelőnk, az osztrák határ közelében nem messze Bécstől található. Pácienseinknek minden fogorvosi szolgáltatást nagyon kedvező áron tudunk biztosítani. Az orvosi és technikai színvonal mindenben egyezik a nyugat európaiéval.