Hasznos infók - Genius Central Dent - Mosonmagyaróvár

Hasznos infók

Professzionális fogászat és implantológiai klinika

Mosonmagyaróváron

Fogászatunk teljes csapata készen áll, hogy bármilyen kérdésben vagy kérésben pácienseink segítségére legyenek. Itt megpróbáltuk összegyűjteni azokat a hasznos információkat, amelyekre eddig a legnagyobb szüksége volt betegeinknek.

 Fogászatunk legkönnyebb megközelítése az osztrák határ felől: Amennyiben Bécs felől közelítik meg városunkat, érdemes az autópályáról Nickelsdorfnál lehajtani és az országúton tovább haladni Mosonmagyaróvár felé. A régi határon áthaladva a 10-es úton kell tovább menni egészen a város központjáig. Az első körforgalomnál (jobb oldalon a Tesco látható) egyenesen, a harmadik kijáratnál kell kimenni és a negyedik lámpánál kell balra fordulni (itt látható a Minerva Hotel). Ezután megint egy körforgalomig kell hajtani, amelyet a második kijáraton kell elhagyni. Egyenesen kell haladni egy kis hídig, a híd után balra kell fordulni és kb. 150 méter után a jobb oldalon megérkezik fogászatunkra. Fontos, hogy a bejárat a Kálnoki utca felől van és nem a hivatalosan megadott Csermelyciprus utca felől.

Információk az autópálya és az útdíj változásokról (2015 januárjától) :

Útdíjak

Szállások Mosonmagyaróváron:

A következő listát úgy állítottuk össze, hogy különböző ízléseknek és igényeknek megfeleljen:

Magyarországon működő fogorvosi rendelőnk, az osztrák határ közelében nem messze Bécstől található. Pácienseinknek minden fogorvosi szolgáltatást nagyon kedvező áron tudunk biztosítani. Az orvosi és technikai színvonal mindenben egyezik a nyugat európaiéval.