Hasznos infók - Genius Central Dent - Mosonmagyaróvár

Hasznos infók

Professzionális fogászat és implantológiai klinika

Mosonmagyaróváron

Fogászatunk teljes csapata készen áll, hogy bármilyen kérdésben vagy kérésben pácienseink segítségére legyenek. Itt megpróbáltuk összegyűjteni azokat a hasznos információkat, amelyekre eddig a legnagyobb szüksége volt betegeinknek.

 Fogászatunk legkönnyebb megközelítése az osztrák határ felől: Amennyiben Bécs felől közelítik meg városunkat, érdemes az autópályáról Nickelsdorfnál lehajtani és az országúton tovább haladni Mosonmagyaróvár felé. A régi határon áthaladva a 10-es úton kell tovább menni egészen a város központjáig. Az első körforgalomnál (jobb oldalon a Tesco látható) egyenesen, a harmadik kijáratnál kell kimenni és a negyedik lámpánál kell balra fordulni (itt látható a Minerva Hotel). Ezután megint egy körforgalomig kell hajtani, amelyet a második kijáraton kell elhagyni. Egyenesen kell haladni egy kis hídig, a híd után balra kell fordulni és kb. 150 méter után a jobb oldalon megérkezik fogászatunkra. Fontos, hogy a bejárat a Kálnoki utca felől van és nem a hivatalosan megadott Csermelyciprus utca felől.

Információk az autópálya és az útdíj változásokról (2015 januárjától) :

Útdíjak

Szállások Mosonmagyaróváron:

A következő listát úgy állítottuk össze, hogy különböző ízléseknek és igényeknek megfeleljen:

Hangulat - Genius Central Dental - fogászat, Győr és környéke

Magyarországon működő fogorvosi rendelőnk, az osztrák határ közelében nem messze Bécstől található. Pácienseinknek minden fogorvosi szolgáltatást nagyon kedvező áron tudunk biztosítani. Az orvosi és technikai színvonal mindenben egyezik a nyugat európaiéval.